Traduceri Autorizate

Biroul de traduceri Smart Consulting Point, din Suceava, oferă servicii autorizate de traducere  în toate limbile de circulație internațională.

traduceri autorizate

Atunci când o persoană are nevoie de servicii de traduceri autorizate, de cele mai multe ori este vorba despre documente oficiale. Cu toate acestea, putem oferi servicii de traduceri autorizate pentru orice document. Echipa noastră de specialiști și traducători autorizați poate aborda orice tip de traducere și orice document, astfel încât acesta să fie corect tradus pentru utilizarea ulterioară. Traducerile autorizate pot fi realizate atât în extras cât și integral, conform solicitării clienților. Toate traducerile sunt realizate exclusiv de traducători autorizați, care au obținut cerificarea ca urmare a  promovării examenului de traducător sau pe baza diplomei de licență.

Traduceri autorizate pentru orice tip de document 

Știm că unele traduceri au mize mai mari decât altele. Documentele guvernamentale oficiale, actele de proprietate, documentele personale și alte astfel de acte au nevoie de traduceri de cea mai bună calitate și de aceea colaborăm cu specialiști în traduceri autorizate, în diverse limbi de circulație internațională, pentru a pune la dispoziția clienților noștri servicii de top din domeniul traducerilor autorizate. 

O traducere autorizată este diferită de o traducere obișnuită. Aceasta este însoțită de o încheiere ștampilată care asigură că traducerea este corectă și realizată pe baza cunoștințelor traducătorului. În funcție de domeniu și de modul în care va fi folosită traducerea, acest document poate avea valoare juridică obligatorie.

Traduceri autorizate cu ajutorul unei echipe de profesioniști autorizați:

Echipa noastră este formată din traducători autorizați, care au obținut autorizația ca urmare a  promovării examenului de traducător sau pe baza diplomei de licență, astfel încât calitatea traducerilor oferite să fie una garantată. Smart Consulting Point nu colaborează cu studenți, vorbitori nativi sau simpli vorbitori de limbi străine și nici cu persoane necalificate.

Un document certificat trebuie să fie emis de un traducător autorizat. Este important atât pentru traducători, cât și pentru clienți, să fie conștienți de ceea ce este necesar pentru țara în care trăiesc, precum și pentru țara în care sunt utilizate documentele traduse, astfel încât acestea să respecte toate normele prevăzute pentru a putea fi utilizate.

În România, doar traducătorii autorizați pot certifica un document, iar clienții care au nevoie de un document oficial într-o altă limbă, trebuie, prin urmare, să contracteze servicii de traducere certificate.

Traduceri autorizate în format optim

Pentru o mai bună lizibilitate, traducerile autorizate trebuie să reproducă aspectul original al documentului. În cazul unui certificat de naștere, al unui pașaport sau al unei diplome, de exemplu, acestea pot fi destul de diferite de un document obișnuit tradus. 

Traducerea documentelor oficiale necesită, în plus, o înțelegere profundă nu numai a celor două limbi, ci și a culturii din jurul acestor limbi. Când vine vorba de context cultural, traducătorii vor lucra asupra textului și vor păstra sensul original, dar, de asemenea, se vor asigura că acesta poate fi înțeles în mod clar de autoritățile care ar putea să nu dețină astfel de cunoștințe.

Toate documentele traduse de traducătorii autorizați din echipa noastră sunt verificate înainte de a fi predate pentru a nu exista greșeli ortografice, gramaticale sau de punctuație, iar documentul va fi predat în cea mai bună formă clientului. 

Ne găsești în Suceava pe Strada Aleea Trandafirilor, Nr.10, Bl. 10, Sc. A, Ap. 1

SMART CONSULTING POINT – Birou Traduceri, Legalizari Traduceri si Apostilla de la Haga. Traduceri in si din limbile: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, portugheza, greaca, olandeza, ucraineana, ceha, slovena, slovaca, daneza, finlandeza, norvegiana, polona, suedeza, ebraica, chineza, japoneza, dialectul hindi, etc. Acte Auto, Asigurari locuinte, autoturisme, etc. Servicii PayPoint.

Cătălina Rusu

Servicii excelente ! Comunicare foarte buna, cel mai avantajos pret si traducerea solicitata a fost finalizata in timp record. Recomand cu drag!

Marina Petcu

De cand am tradus prima data documentele aici nu am mai incercat nicio alta firma. Sunt profesionali, rapizi, preturi decente. Recomad cu toata inima.

Viorel Savu

Contactează-ne!

Ne puteti contacta prin telefon sau email la adresele afisate mai jos:

Aleea Trandafirilor, nr.10, Bl. 10, Sc. A, Ap. 1, Suceava

L-V: 8:00-16:00, S-D: Închis