Despre noi

Smart Consulting Point este o companie formată din traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei, care vine în sprijinul dumneavoastră cu servicii individualizate de traducere și interpretariat, adaptate nevoilor fiecărui client. Pentru a vă înlesni comunicarea cu partenerii din afara ţării, echipa noastră alcatuită din traducători specializaţi în diferite domenii şi pe diverse limbi, vă oferă servicii profesionale de traducere și interpretariat în condiţii avantajoase și la prețuri competitive.

Smart Consulting Point se bazează pe următoarele principii:

– profesionalism şi corectitudine;
– competență și rapiditate;
– format conform cu originalul;
– consultarea specialiştilor în domeniu.

De ce să alegeți Smart Consulting Point?

Fiindca noi garantam calitatea traducerii!

Știm că doriți să lucrați cu profesioniști în traduceri, cu persoane experimentate, competente și de încredere! Echipa noastră de traducători specializați pentru diverse domenii asigură acuratețea traducerilor dumneavoastră. Orice traducere este verificată și corectată atent, fiecare detaliu fiind extrem de important. Permanent ne îmbunătățim propriul know-how, căutând cele mai bune soluții la solicitările clienților noștri.

Fiindca timpul si banii dumneavoastra conteaza!

Aveți nevoie de traduceri de cea mai bună calitate, într-un timp scurt și la un preț corect. La noi puteți obține calitatea maximă  a serviciilor, în timp redus și la prețuri competitive. Știm că respectarea termenelor limită este un argument puternic în decizia dumneavoastră.

Fiindca doriti confidentialitate!

Ne asumăm răspunderea privind confidențialitatea documentelor dumneavoastră. Smart Consulting Point semnează cu fiecare traducător în parte un contract de confidențialitate, cu clauze  specifice, care asigură securitatea și confidențialitatea proiectelor dvs.

Fiindca avem solutii la toate problemele dumneavoastra!

Echipa noastră de traducători autorizați de Ministerul Justitiei din România, persoane exigente și dedicate activităților pe care le desfasoară, au grijă ca traducerile dumneavoastră să fie recunoscute prin calitate și acuratețe.

Prin serviciile de interpretariat va punem la dispoziție interpreți experimentați în traducerea simultană și consecutivă pentru diferite evenimente: conferințe, seminarii, cursuri, întâlniri de afaceri, negocieri, licitații sau conferințe de presă.

Venim în întâmpinarea dorinței dumneavoastră de a economisi timp și alte resurse, oferind servicii conexe activităților de traduceri, precum legalizări notariale și supralegalizari cu Apostila Convenției de la Haga, acte auto și asigurări, în condițiile cele mai avantajoase pentru client.

Construim parteneriate de lungă durată cu clienții noștri, preocupându-ne în permanență să fim mai buni și să atingem excelența în servicii: Un client mulțumit îți aduce alți 3 clienți în portofoliu, în timp ce un client nemulțumit îți alungă alți zece.

Contactează-ne!

Ne puteti contacta prin telefon sau email la adresele afisate mai jos:

Aleea Trandafirilor, nr.10, Bl. 10, Sc. A, Ap. 1, Suceava

L-V: 8:00-16:00, S-D: Închis