Asigurari

Asigurările protejează individul, din punct de vedere financiar, la producerea anumitor riscuri. Interesant este faptul că rata de ivire a acestor evenimente este identică – nu contează dacă eşti pesimist sau optimist. Altfel spus, indiferent dacă eşti convins că ceva rău ţi se va întâmpla, respectiv dacă eşti convins că nimic rău nu te poate afecta, probabilitatea de a apariţie a riscurilor este identică, şi într-un caz şi în celalalt. În concluzie, nevoia de protecţie financiară prin asigurari este aceiaşi, atât la pesimişti, cât şi la optimişti.

  • Asigurările de persoane și cele de bunuri sunt foarte importante pentru fiecare dintre noi, fie că sunt pe termen lung sau scurt, acestea oferindu-ne protecție financiară în cele mai nefericite momente ale vieții.
  • Cel mai cunoscut tip de poliță este asigurarea auto RCA, datorită obligativității fiecarui posesor de autovehicule de a contracta această poliță de răspundere civilă. Astfel, vrem nu vrem, trebuie să ne asigurăm mașina sau motocicleta an de an sau la câte o jumătate de an pentru raspunderea civilă față de terți. În completarea acesteia, avem asigurarea Casco care acoperă avarii sau furt la propriul autovehicul, indiferent de cine este vinovat de accident.
  • De curând, a intrat în vigoare și asigurarea obligatorie a locuinței despre care marea majoritate a oamenilor cunosc foarte puțin sau chiar nimic, deși aceasta reprezintă o poliță foarte importantă pentru toți, obligativitatea acesteia acordându-i o pondere la fel de mare ca și polițelor RCA.
  • asigurare de viață este la fel de importantă ca și cele obligatorii. Acestea oferă, de regulă, nu doar protecție în fața unor evenimente nefericite, ci și o șansă de economisire și investiție. Asigurările de viață nu sunt niște polițe bătute în cuie, fiecare poliță se poate personaliza astfel încât să corespundă cu nevoile și posibilitățile financiare ale clienților.
  • Celelalte asigurări de persoane, asigurări de sănătate, de călătorie, de accidente, au și ele importanța lor, fiind necesare la un anumit moment din viață și pentru anumite activități desfășurate.

Cu siguranță, cei mai mulți dintre noi suntem interesați de un preț cât mai redus atunci când vine vorba de încheierea unei asigurări. Te așteptăm la Smart Consulting Point dacă vrei să obții cele mai avantajoase prețuri la asigurările RCA, CASCO, de bunuri, pentru locuințe, de sănătate, de călătorie, de viață, de accidente etc.

Contactează-ne!

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula.

+40 743 576 809; +40 744 566 378; +40 753 472 766; Fax: +40 330 816 918

Aleea Trandafirilor, nr.10, Bl. 10, Sc. A, Ap. 1, Suceava

L-V: 8:00-16:00, S-D: Închis