Asigurări Suceava

Fiecare persoană este interesată să obţină un preţ cât mai mic pentru poliţele de asigurări. La Smart Consulting Point îţi oferim cele mai avantajoase preţuri pentru asigurări RCA, Casco, de bunuri, de sănătate, pentru locuinţe, de călătorie, de viaţă sau de accidente.

traduceri autorizate

Oferim pachete complete de asigurări, în colaborare cu cele mai importante companii care activează în acest domeniu, astfel încât clienţii să poată găsi, de fiecare dată, la noi, cele mai bune preţuri raportate la beneficii şi condiţii. Suntem autorizaţi să încheiem astfel de poliţe de asigurări şi ne bazăm pe transparenţă şi servicii de calitate în acest domeniu. 

Asigurări – ce sunt şi la ce folosesc?

Indiferent de cât de mult ne-am dori să credem că oamenii au evoluat şi că toate lucrurile din jurul nostru pot fi controlate, este recomandat să previi tot ceea ce ţi se poate întâmpla pentru a nu fi nevoit să repari ulterior. Niciodată nu ştii ce-ţi rezervă viitorul. Din acest motiv, este important să optezi pentru asigurări care să te ajute să diminuezi problemele sau să le rezolvi.  Există mai multe companii cu care Smart Consulting Point colaborează şi care oferă asigurări în cele mai bune condiţii, astfel încât riscurile impuse de accidente, calamităţi, furturi sau incendii, să fie preluate de companiile cu care ai încheiat poliţa.  

 

După achitarea poliței de asigurare, clientul va fi protejat de problemele generate de incidente variate, indiferent de cauzele care le-au produs, atunci când sunt stipulate în contractele de asigurare.

 

De ce sunt importante asigurările?

O poliţă de asigurare poate să fie definită drept o operaţiune financiară care apare în urma contractului de asigurare. De asemenea, asigurarea poate să fie prevăzută şi prin lege. Prin intermediul contractului de asigurare, compania are obligaţia de a despăgubi persoana asigurată, în cazul în care au loc diverse pierderi ale unor bunuri, ca urmare a unor întâmplări ce nu ţin de voinţa titularului de contract.

Aceste despăgubiri au loc în urma achitării de către asigurat a unor sume de bani lunare, trimestriale, la jumătate de an sau anuale, în funcţie de intervalul stabilit prin contract. Pe înţelesul tuturor, în asigurări, asiguratul plăteşte o sumă de bani stabilită în contract, la intervalele stipulate, iar atunci când apar probleme cu bunurile / persoanele asigurate, compania asiguratoare se ocupă de despăgubirea asiguratului, atunci când problemele sunt independente de acesta.

Asigurări pentru o viaţă mai liniştită

Atunci când nu vrei să stai în fiecare zi cu grijă, ori de câte ori ieşi din casă, este recomandat să închei poliţe de asigurare pentru mai multe motive şi situaţii.

Ţinând cont de nevoile pe care le ai, la Smart Consulting Point îţi oferim o gamă diversificată de asigurări cum ar fi asigurări RCA, CASCO, asigurări PAD, asigurări de sănătate, asigurări de călătorie, asigurări de viaţă, asigurări pentru casă şi lista poate continua, în funcţie de bunurile deţinute şi de cerinţele clientului.

De asemenea, asigurările se pot personaliza astfel încât să corespundă cu nevoile și posibilitățile financiare ale clienților. Pentru aceste asigurări, Smart Consulting Point oferă cele mai bune preţuri.

Ne găsești în Suceava pe Strada Aleea Trandafirilor, Nr.10, Bl. 10, Sc. A, Ap. 1

Contactează-ne!

Ne puteti contacta prin telefon sau email la adresele afisate mai jos:

Aleea Trandafirilor, nr.10, Bl. 10, Sc. A, Ap. 1, Suceava

L-V: 8:00-16:00, S-D: Închis