Servicii

Traduceri Autorizate

Traducerile autorizate pot fi realizate în extras sau integral, în funcție de solicitarea clientului. Traducerile sunt efectuate exclusiv de traducători autorizați, care au obținut autorizația pe baza examenului de traducere și retroversiune sau pe baza diplomei de licență. Este bine de reținut că Biroul de traduceri Smart Consulting Point nu colaborează cu persoane necalificate, studenți sau simpli vorbitori de limbi străine.

Legalizare notarială a semnăturii traducătorului autorizat

Biroul de traduceri Smart Consulting Point intermediază serviciul de legalizare notarială a semnăturii traducătorilor noștri, precum și copii legalizate ale documentelor în limba străină, prin birourile notariale partenere. De la noi veți prelua traducerea în forma finală, așa cum vi s-a solicitat, fără necesitatea efectuării de deplasări suplimentare.

Servicii DTP

Aceste servicii sunt efectuate pentru realizarea unei traduceri ”în oglindă” în cazul cataloagelor, manualelor de utilizare și a altor documente similare care necesită prelucrarea inițială a documentului original. Acest serviciu se realizează exclusiv la cererea clientului și se taxează separat de traducere, nereprezentând un serviciu de traducere, ci o activitate de procesare efectuată de un colaborator IT.

Corectură și verificare finală traducere

Serviciul de corectură a traducerilor realizate de traducători are o importanță majoră in biroul nostru. Pentru asigurarea acurateții și calității, fiecare traducere este corectată și verificată suplimentar. De asemenea, în anumite situații, colaborăm cu clientul beneficiar care trebuie să verifice din punct de vedere terminologic traducerea efectuată de noi, corectând cu termenii agreați și folosiți de acesta în domeniul său de activitate.

Livrare direct la sediu

Atunci când timpul nu vă permite să vă deplasați la sediul nostru, vă putem expedia traducerile și factura în original prin curier rapid la sediul dumneavoastră, după efectuarea transferului bancar aferent. În anumite situații, livrăm chiar și personal traducerile la sediul companiilor cu care colaborăm pe raza orașului Suceava, fără taxe suplimentare, fie după ce s-a efectuat transferul bancar, fie cu achitarea în numerar la predarea traducerii și facturii în original. Pentru detalii privind preluarea comenzilor în cazul în care nu vă puteți deplasa la sediu, vă rugăm să apelați la datele de contact ale biroului.

Fotocopierea documentelor originale și a traducerilor

Atașarea la traducere, prin ștampilă, a copiilor documentelor traduse de noi este obligatorie în biroul nostru, pentru ca documentul original să poată fi identificat, servind ca bază a traducerii.Atașarea la traducere, prin ștampilă, a copiilor documentelor traduse de noi este obligatorie în biroul nostru, pentru ca documentul original să poată fi identificat, servind ca bază a traducerii.

Asigurări

Cu siguranță, cei mai mulți dintre noi suntem interesați de un preț cât mai redus atunci când vine vorba de încheierea unei asigurări. Te așteptăm la Smart Consulting Point dacă vrei să obții cele mai avantajoase prețuri la asigurările RCA, CASCO, de bunuri, pentru locuințe, de sănătate, de călătorie, de viață, de accidente etc.

Acte auto

La Biroul Smart Consulting Point găsiți o persoană instruită să vă ajute în cazul în care doriți să înmatriculați definitiv sau provizoriu un autovehicul, să încheiați un contract de vânzare-cumpărare, să obțineți autorizația provizorie de circulație („numere roșii”), să radiați un autovehicul etc.

Contactează-ne!

Ne puteti contacta prin telefon sau email la adresele afisate mai jos:

Aleea Trandafirilor, nr.10, Bl. 10, Sc. A, Ap. 1, Suceava

L-V: 8:00-16:00, S-D: Închis