Fotocopiere

Fotocopierea documentelor originale și a traducerilor

La Smart Consulting Point suntem atenţi la toate detaliile, iar fiecărei traduceri i se vor ataşa, prin ştampilă, copiile documentelor traduse.

traduceri autorizate

Oferim servicii de fotocopiere documente originale şi traduceri incluse în preţul traducerilor, astfel încât documentul final obţinut să fie perfect. În cadrul biroului nostru, fotocopierea și scanarea documentelor se realizează la cea mai bună rezoluție, color/alb-negru, utilizând echipamente de ultimă generație. 

Fotocopiere documente originale şi traduceri conform prevederilor legale
 

Documentele şi înscrisurile de orice tip traduse în biroul nostru trebuie să respecte normele existente în prezent, care reglementează forma documentelor traduse. Traducerile autorizate sunt necesare pentru proceduri şi scopuri oficiale şi doar un traducător autorizat poate să facă astfel de traduceri.

La Smart Consulting Point lucrăm, în acest sens, doar cu traducători autorizaţi, care au primit autorizaţia în urma studiilor academice sau în baza autorizaţiei emise de Ministerul Justiţiei, ca urmare a promovării examenului de traducător. Aceşti traducători semnează şi stampilează traducerile pe care le oferim clientului, conform normelor existente.

Pentru că lucrăm doar cu profesionişti în acest sens, rezultatul final trebuie să fie perfect, motiv pentru care oferim şi serviciul de fotocopiere și scanare documente oficiale şi traduceri.

Fotocopiere documente oficiale şi traduceri – etape de realizare a traducerilor/strong>

Serviciul de fotocopiere documente originale sau traduceri este inclus în preţul traducerilor, deoarece anexarea la toate traducerile a copiilor documentului tradus este o cerinţă importantă şi obligatorie pe care legea o impune. Aceste copii sunt ataşate traducerilor sub ştampilă, pentru ca documentul final să fie complet şi pregătit pentru utilizare.

 Pe lângă o traducere autorizată, de cele mai multe ori este necesară legalizarea semnăturii traducătorului. Această etapă este asigurată de către Smart Consulting Point, la cererea clientului. Aceste servicii sunt contra cost şi se plătesc separat de traducerea propriu zisă

Ne găsești în Suceava pe Strada Aleea Trandafirilor, Nr.10, Bl. 10, Sc. A, Ap. 1

Contactează-ne!

Ne puteti contacta prin telefon sau email la adresele afisate mai jos:

Aleea Trandafirilor, nr.10, Bl. 10, Sc. A, Ap. 1, Suceava

L-V: 8:00-16:00, S-D: Închis