Servicii DTP

La Smart Consulting Point oferim servicii DTP cu scopul de a realiza traduceri în oglindă, pentru cataloage, manuale de utilizare și alte documente asemănătoare, care au nevoie de prelucrarea inițială a documentului original.

traduceri autorizate

Serviciile DTP sunt realizate la cererea clientului, sunt taxate separat de traducerea propriu zisă, deoarece nu reprezintă un serviciu de traducere. Serviciul DTP este o activitate de procesare pe care o realizăm în colaborare cu o echipă IT.

Servicii DTP pentru traduceri complete

Pe lângă conținut, în cadrul unei traduceri autorizate, contează foarte mult și aspectul și de aceea este necesar să apelezi și la servicii DTP în anumite situații pentru ca rezultatele să fie cele dorite. 

Fișierele PDF sunt unele dintre cele mai simple formate folosite în ziua de astăzi și majoritatea persoanelor vor folosi PDF pentru a trimite materiale online. Cu toate acestea, PDF-ul nu este întotdeauna cel mai bun format de fișier de luat în considerare atunci când vine vorba de efectuarea serviciilor de traducere sau DTP. În majoritatea cazurilor, traducătorii profesioniști evită să se ocupe de formatele PDF atunci când clienții le trimit, deoarece prezintă o serie de probleme, motiv pentru care se apelează la servicii DTP.

Servicii DTP pe baza documentelor originale

Motivele de mai sus sunt cele  pentru care trebuie să solicităm fișierele în format original. Acestea sunt mai ușor de prelucrat, iar cu ajutorul ofertei noastre de servicii DTP, procesele de finalizare a traducerii și de obținere a rezultatului final sunt mult mai rapide.   

Odată finalizată traducerea, textul tradus trebuie corectat din punct de vedere al lungimii. De multe ori, se întâmplă ca textul într-o altă limbă să fie mult mai lung decât textul original, ceea ce înseamnă că serviciile DTP trebuie să se ocupe de acest aspect. Utilizăm servicii DTP potrivite pentru a corecta toate documentele după finalizarea traducerii, la solicitarea clientului.

Examinăm fiecare pagină de traducere, asigurându-ne că nu există probleme de formatare și comparăm traducerea cu materialele originale.

Servicii DTP implementate cu cele mai bune programe

Deoarece lucrăm cu un birou IT specializat în servicii DTP, ne bazăm pe cele mai bune tehnologii pentru că știm cât de importantă este păstrarea formatului electronic și a proiectării documentului original. Indiferent de format, vom livra versiunea finală în același format ca și documentul original. Acest lucru minimizează orice probleme administrative și permite clienților să utilizeze traducerea imediat.

Colaborând cu experți în domeniu, urmărim atingerea unui control complet asupra calității și a programului de livrare. Mai mult, echipa noastră poate discuta cu managerii de proiect DTP în timp real, schimbând opinii și feedback cu privire la calitatea documentelor, astfel încât rezultatul final să fie perfect și gata de utilizare atunci când este oferit clientului.

Ne găsești în Suceava pe Strada Aleea Trandafirilor, Nr.10, Bl. 10, Sc. A, Ap. 1

Contactează-ne!

Ne puteti contacta prin telefon sau email la adresele afisate mai jos:

Aleea Trandafirilor, nr.10, Bl. 10, Sc. A, Ap. 1, Suceava

L-V: 8:00-16:00, S-D: Închis