0744566378
smartconsultingpoint@gmail.com
English

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare www.smartconsultingpoint.ro

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS.

Site-ul www.smartconsultingpoint.ro va fi denumit in continuare “site-ul“.

Drepturi de autor

Copyright © 2013 Smart Consulting Point. Toate drepturile rezervate.
Intregul continut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software si alte elemente similare), este proprietatea exclusiva a Smart Consulting Point. Continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formã, nelimitandu-se doar la forma electronica, fara permisiunea scrisa a Smart Consulting Point.

Marci inregistrate

Denumirea Smart Consulting Point, sub orice forma ar aparea in site, logo-urile si simbolurile asociate, precum si combinatiile cu orice cuvant sau simbol grafic, folosite in site, sunt marci inregistrate ale Smart Consulting Point.

Politica de Confidentialitate

Smart Consulting Point denumit mai departe compania, in calitate de autor, proprietar, administrator al site-ului, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi on-line.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, compania. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Compania se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului, etc, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
• dreptul la informare (art.12);
• dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
• dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
• dreptul de opozitie (art.15);
• dreptul de a fi supus unei decizii individuale (art.17);
• dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de companie, in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, compania le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:
• pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
• pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (program de operare etc);
• inscrierea in programe de fidelizare;
• transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
• informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele companiei sau ale firmelor partenere;

Compania poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale companiei si ale site-ului curent; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cand Compania este solicitata sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul curent implica:
• furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.
Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul curent, prin formulare, in urmatoarele scopuri:
• asigurarea serviciilor achizitionate de dumneavoastra;
• facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra;
• efectuarii platii on-line;
• asigurarii securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;
• inregistrarii dumneavoastra ca membru in programe de fidelizare.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

Compania poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:
• realizarii de rapoarte / analize;
• realizarii de informari in scopuri proprii;
• publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de companie.

Limitarea responsabilitatii

Smart Consulting Point nu garanteaza acuratetea informatiilor din acest website si nu isi asuma nici o raspundere pentru nici o eroare sau omisiune cuprinsa in continutul acestui site.

Smart Consulting Point si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al/in timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. Desi face toate eforturile in acest sens, Smart Consulting Point nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor), ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi.

Smart Consulting Point nu este responsabila in nici un fel pentru folosirea neautorizata a informatiilor prezente in acest site, fara a se consulta in prealabil si consultantii nostri. Este posibil ca unele informatii sa nu mai fie de actualitate si in vigoare, ca urmare a unor schimbari legislative ulterioare.

Utilizarea site-ului

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

Modificari

Smart Consulting Point isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dvs.

Pentru reclamatii si sesizari privind copierea ilegala a informatiilor din acest site, ne puteti contacta la telefon 0743 576 809 sau email contact@smartconsultingpoint.ro

Va multumim!
Echipa Smart Consulting Point